Rekonstrukce nádražní budovy Opava západ – pohodlnější cestování na dosah

vizualizace nádraží Opava západ po rekonstrukci

Vážení hosté, máme pro vás skvělé zprávy! Nádraží Opava západ, které je v těsné blízkosti Hajírny projde rozsáhlou rekonstrukcí! Hotovo má být příští rok v srpnu, práce provede firma Metrostav DIZ. Rekonstrukce je koordinována se záměrem města Opava a bude stát 78,8 milionů.

„Předmětem stavby je komplexní rekonstrukce nádražní budovy s cílem zlepšit její stavebně-technický stav. Celkovou úpravou projdou prostory pro cestující, objekt bude bezbariérově přístupný. Zateplením dojde ke zlepšení celkové hospodárnosti budovy a snížení provozních nákladů,“ uvedla Správa železnic v tiskové zprávě.

Nádraží Opava západ leží na trati 310, která vede do Krnova, Bruntálu a Olomouce. Z nádraží Opava západ, které je menší a mladší než nedaleká stanice Opava východ, na kterou se dá vlakem pokračovat. Následně můžete po trati 321 dojet až do Ostravy. Západní opavská stanice se nachází pouze 7 minut pěšky od Ubytování Hajírna.

vizualizace nádraží Opava západ po rekonstrukci
Rekonstrukce nádraží Opava západ, zdroj: Správa železnic

Ať již do Opavy cestujete pracovně či jen poznávat krásy tohoto nádherného města neváhejte se ubytovat se u nás v Hajírně. Pro rezervaci ubytovacích kapacit volejte na telefonní číslo  +420 776 723 240 nebo napište mail na hajirna@seznam.cz. Rádi ubytujeme firmy a jejich pracovníky. Pro individuální cenovou nabídku nás kontaktujte.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *