Otevřely se zahrádky. 4 tipy kam zajít do restaurace v Opavě

,

Taky už jste se nemohli dočkat na tu chvíli, kdy se posadíte s vychlazeným nápojem nebo dobrou kávou na zahrádku vašeho oblíbeného restauračního zařízení? Čas otevření restaurací a jejich posezení na zahrádkách konečně přišel – po dlouhé době můžete v Opavě vyrazit do restaurací, barů a kaváren. Máme pro vás 4 tipy, kam zajít na skvělé jídlo a pití.

1. Restaurace U Tří kohoutů

Vnitřní prostory U Tří kohoutů, zdroj webové stránky restaurace

Máte rádi klasickou českou kuchyni? Tak přesně pro vás je restaurace U Tří kohoutů. Dopřát si můžete denní menu za příznivé ceny a k tomu třeba čepované pivo nebo rozlévané víno. Pokud zrovna na oběd ke Třem kohoutům nemůžete vyrazit, nezoufejte, nabízí také rozvoz.

2. Restaurace a minipivovar Nová sladovna

Restaurace Nová sladovna, zdroj: webové stránky restaurace

Pokud si potrpíte na dobré pivo a rádi zkoušíte nové věci, restaurace Nová sladovna je přesně to, co hledáte. Kromě restaurace mají totiž také minipivovar a nabízí velký výběr českých i zahraničních piv. Každý měsíc tak můžete vyzkoušet jiný nový pivní speciál.

3. Bar Myslivna

Vnitřní posezení na baru v Myslivně, zdroj Restu

Jestli nemáte velký hlad, ale spíš byste rádi poseděli s přáteli u nějakého toho dobrého alkoholického či nealkoholického nápoje, bar Myslivna je přesně pro vás. Sednout si s ním můžete na zahrádku ve vnitrobloku, na ulici nebo do parku na lavičku, případně na deku.

4. Kavárna Obecního domu

Venkovní posezení na terase Obecního domu, zdroj webové stránky kavárny

Přemýšlíte, kam se stavit na dezert a kávu? Kavárna Obecního domu nabízí příjemné posezení v centru Opavy. Na terase se nachází také koutek pro děti, takže se nemusíte bát, že vaše ratolesti se budou nudit.


Že jste v Opavě ještě nebyli? Neváhejte a navštivte město Opava a poznejte jej a jeho okolí. Ubytujte se u nás v Hajírně. Ubytování najdete nedaleko centra, vše budete mít na dosah ruky. Pro rezervaci ubytovacích kapacit volejte na telefonní číslo  +420 776 723 240 nebo napište mail na hajirna@seznam.cz.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Jeden komentář: „Otevřely se zahrádky. 4 tipy kam zajít do restaurace v Opavě“

  1. Marek avatar
    Marek

    Můžu dát typ : restaurace Raduňka. Nádherné prostředí a skvělá kuchyně

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *