PF 2021

PF 2021 Ubytování Hajírna Opava

Milí příznivci ubytování Hajírna Opava, rok se s rokem sešel, a když to tak spočítáme, nestačí nám už ani prsty obou rukou, tolik let už jsme zde pro vás. Přesněji od roku 2009. Každý rok se snažíme naše ubytování udělat lepší a lepší a pilně pracujeme na tom, abyste se u nás cítili jako doma.

Tento rok byl náročný pro nás všechny a my jsme moc rádi, že jste k nám zachovali přízeň, ať už do Opavy jezdíte za prací nebo za zábavou. Opava je město, které má velké kouzlo a je v něm neustále co objevovat. My už se nemůžeme dočkat, až zase bude možnost kulturního vyžití a výletů po památkách, nyní můžeme poznávat alespoň krásy přírody v Opavě a okolí. Nezapomeňte sledovat naše webové stránky a sociální sítě, chystáme pro vás v příštím roce plno tipů, kam vyrazit na výlet, když jste ubytováni v Hajírně.

Do nového roku 2021 vám přejeme jen to nejlepší, hodně pohody a zdraví, radosti, štěstí a také nových zážitků. Těšíme se na všechna nová i opětovná setkání
a návštěvy v Hajírně a věříme, že dny strávené v našem ubytování budou pro vás příjemným zážitkem.

Jestli už teď víte, že přijedete v příštím roce do Opavy, rezervujte si ubytování včas. Pro rezervaci pište nebo volejte na +420 776 723 240. ? hajirna@seznam.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *